Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

.....

.....

Om oss

StyrsöBo Konsult & Service drivs av Lizette som hjälper till med boende, uthyrning, bröllop och fester som är på öarna.

Främst på Styrsö och Donsö.

Vi stor erfarenhet att koordinera och boka grupper och evenemang och känner väl till de olika arbetsplatserna och boendealternativen i skärgården.

Maken Tobias är med på körningarna. Vi är båda födda och uppvuxna i Södra Skärgården, vilket ger oss stor kunskap om möjligheterna som vi vill dela med oss till gästerna.

Vår affärsidé

Rese- och turismbranschen växer och många längtar att få komma ut i skärgården. Efterfrågan på boende är stort. Fest/bröllop och arrangemang är enastående att hålla här ute och där ser vi en stor möjlighet att kunna hjälpa till och kunna erbjuda det vi har.

Havet, Naturen, Kulturen & Maten ligger oss varmt om hjärtat och vi vill tillgodose det du önskar. Men vi tar gärna uppdrag även i Göteborg. Med många kontakter går det mesta att lösa.

Tanken är att vara din personliga koordinator på bröllopet, festen eller arrangemang här ute i skärgården. Vi ordnar boende, serveringspersonal, och råddar runt med allt vad det innebär. Samt hämtning och lämning med golfbil och båt vid beställningar.

Välkomna till Skärgården - Göteborgs finaste !