StyrsöBo
Konsult & Service

StyrsöBo 
Konsult & Service

Boende, event, fest & arrangemang, i Göteborgs Södra Skärgård   

.....

.....

Om oss


StyrsöBo Konsult & Service är ett litet företag där Lizette hjälper till med boende, uthyrning, bröllop och fester som är på öarna. Främst på Stysö. Maken Tobias är med på körningarna. Vi är båda födda och uppvuxna i Södra Skärgården, vilket ger oss stor kunskap om möjligheterna som vi vill dela med oss till gästerna.

 

Lizette är utbildad inom Turism och Resebranschen. Har arbetat som resesäljare och ekonomiassistent i många år och på olika företag. Har stor erfarenhet att koordinera och boka grupper och evenemang och känner väl till de olika arbetsplatserna i skärgården. Lizette har även arbetat extra inom barn och äldre omsorgen. Brinner för människor, upplevelser, grupper, evenemang och resor.

 

Tobias har alla körkortsnivåer samt YKB intyg och ADR för de flesta tank- och styckegodstransporter. Vi tar även uppdrag i Göteborg med omnejd. Tillsammans eller individuellt.

 

Vi har några mindre båtar att köra gäster med, men anlitar också Börjessons båtcharter, när det gäller större antal passagerare. Vi hjälper till att köra gäster med golfbil och taxi på Styrsö och Donsö om det behövs.

Vår affärsidé

Rese- och turismbranschen växer och många längtar att få komma ut i skärgården. Efterfrågan på boende är stort. Fest/bröllop och arrangemang är enastående att hålla här ute och där ser vi en stor möjlighet att kunna hjälpa till och kunna erbjuda det vi har. 

Havet, Naturen, Kulturen & Maten ligger oss varmt om hjärtat och vi vill tillgodose det du önskar. Men vi tar gärna uppdrag även i Göteborg. Med många kontakter går det mesta att lösa. 

Tanken är att vara din personliga koordinator på bröllopet, festen eller arrangemang här ute i skärgården. Vi ordnar boende, serveringspersonal, och råddar runt med allt vad det innebär. Samt hämtning och lämning med golfbil och båt vid beställningar.

Välkomna till Skärgården - Göteborgs finaste !